(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Warmtepanelen online kopen?

Op zoek naar infrarood warmtepanelen? Bent u op zoek naar een elektrische manier van verwarmen die goedkoop is in aanschaf? Zoekt u een manier van verwarmen waarmee u eenvoudig de temperatuur per ruimte kunt regelen? Zoekt u een manier van verwarmen die duurzaam is en die geen onderhoud vereist? Bij Leranti hebben we wat u zoekt. Infrarood warmtepanelen zorgen voor een aangename warmte. U kunt met de warmtepanelen van Leranti een ruimte snel opwarmen. Infrarood is een duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen. Bij Leranti bieden we infrarood verwarming aan van de hoogste kwaliteit!

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

De eigenschappen van warmtepanelen

Warmtepanelen van Leranti kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo kunnen de panelen bijvoorbeeld worden gebruikt voor de verwarming van sanitaire ruimtes. Hier dragen ze niet alleen bij aan een comfortabel binnenklimaat maar ook aan een betere hygiëne van de ruimte. De warmtepanelen zorgen namelijk voor minder bacteriën in de lucht, dankzij de beperking van luchtcirculatie. Ook zorgen warmtepanelen ervoor dat eventuele vochtproblemen worden verholpen of worden verminderd. Warmtepanelen in een sanitaire ruimte leveren u zo meerdere voordelen op. De warmtepanelen zijn ook heel geschikt voor andere ruimtes.

De warmtepanelen van Leranti zijn heel eenvoudig en snel te installeren. De panelen hebben een zeer lange levensduur. Ook is er geen sprake van onderhoudskosten. Na de aanschaf van de warmtepanelen heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. U kunt vele jaren genieten van de voordelen van de infrarood verwarmingspanelen. De panelen van Leranti hebben de snelste opwarmtijd. Ook zorgt het systeem van Leranti voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de panelen.

Warmtepanelen van Leranti

Leranti B.V. is een onderneming die is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogstaande infrarood verwarmingspanelen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. Bij het ontwikkelen van onze producten hebben kwaliteit en duurzaamheid een grote rol. Wij bieden infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit. De panelen zijn milieuvriendelijk (ROHS). Onze panelen gaan zeer lang mee, en kennen geen vermogensverlies gedurende de levensduur.

Bent u enthousiast geworden over de vele voordelen van infrarood verwarming? Wilt u graag infrarood verwarmingspanelen aanschaffen voor bijvoorbeeld uw badkamer? Maar heeft u misschien toch nog wat vragen over de producten van Leranti? Laat het ons dan weten! We geven u graag antwoord op uw vragen en we vertellen u graag meer over de eigenschappen en de voordelen van infrarood verwarming. Wat kunnen we voor u betekenen? We horen het graag van u!

Loading quick view