(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Warmtepaneel online kopen

Op zoek naar een warmtepaneel met een uniek en strak design? Bent u op zoek naar een slimme en zuinige manier van elektrisch verwarmen? Kies dan voor infrarood! Bij Leranti bieden we u de beste kwaliteit infrarood verwarming. Met een warmtepaneel van Leranti kunt u heel snel een warmte behaaglijk warm maken. De panelen zijn eenvoudig en snel te installeren. Een warmtepaneel van Leranti is duurzaam en zuinig. Het is een slimme manier van elektrisch verwarmen. U kunt dankzij een warmtepaneel de temperatuur per ruimte regelen. Een warmtepaneel van Leranti heeft een lange levensduur. U zult er nog vele jaren profijt van hebben!

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

De voordelen van een warmtepaneel

Met een warmtepaneel kunt u snel een ruimte aangenaam warm maken. Maar dat is niet het enige voordeel. Een warmtepaneel van Leranti is goedkoop in aanschaf en heeft geen onderhoudskosten. Na de aanschaf heeft u er geen omkijken meer naar. De panelen zijn bovendien volledig aan te passen aan uw wensen. Onze betrouwbare systemen hebben een lange levensduur. We bieden u bij Leranti de beste kwaliteit warmtepanelen. We hebben bij Leranti meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Bij de productie en bij het ontwerp van de panelen staat kwaliteit en duurzaamheid centraal. De panelen die wij leveren zijn milieuvriendelijk (ROHS).

Toepassingen van een warmtepaneel

Hoe een warmtepaneel van Leranti toegepast kan worden? Een warmtepaneel van Leranti is geschikt voor verschillende ruimtes. Zo kan een warmtepaneel bijvoorbeeld uitstekend geplaatst worden in een badkamer. Hier zorgt het niet alleen voor warmte maar ook voor een betere hygiëne. Door de beperkte luchtcirculatie is er namelijk minder sprake van bacteriën in de lucht. Ook kunnen eventuele vochtproblemen door een warmtepaneel worden verminderd of worden opgelost. Een warmtepaneel in de badkamer biedt u zo volop voordelen!

Het systeem van Leranti staat garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. Wilt u meer weten over de eigenschappen en de voordelen van de infrarood warmtepanelen van Leranti? Wilt u weten of deze manier van elektrisch verwarmen iets voor u is? We geven u bij Leranti graag meer informatie over de infrarood verwarmingspanelen. We kunnen u precies vertellen wat de eigenschappen en de voordelen van de panelen zijn. Infrarood warmtepanelen zijn duurzaam en zuinig in gebruik. Heeft u een vraag over een infrarood warmtepaneel of wilt u graag warmtepanelen van Leranti aanschaffen? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van elektrische verwarming! 

Loading quick view