(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Verwarmingspanelen online kopen?

Bent u op zoek naar verwarmingspanelen van hoge kwaliteit? Wilt u op een snelle en zuinige manier een warmte elektrisch kunnen verwarmen? En bent u op zoek naar verwarmingspanelen met een lange levensduur? Dan bent u bij Leranti aan het juiste adres. Leranti B.V. is een onderneming die is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. De panelen die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. Onze betrouwbare systemen hebben een zeer lange levensduur. U zult er nog jaren plezier van hebben!

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Waarom verwarmingspanelen aanschaffen?

Infrarood verwarmingspanelen zorgen voor een aangename warmte. De panelen van Leranti kunnen snel een eenvoudig geïnstalleerd worden. Ze kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes. Zo kan een paneel bijvoorbeeld worden toegepast in een badkamer. Hier zorgt het niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een betere hygiëne van de ruimte. De beperkte luchtcirculatie zorgt namelijk voor een vermindering van het aantal bacteriën in de lucht. Ook kan een infrarood verwarmingspaneel eventuele vochtproblemen verminderen of zelfs verhelpen. Een infrarood verwarmingspanelen biedt u zo volop voordelen!

Een verwarmingspanelen van Leranti

Wilt u graag infrarood verwarmingspanelen aanschaffen met een lange levensduur? Wilt u gaan voor kwaliteit? Kies dan voor de verwarmingspanelen van Leranti. Wij bieden u infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit. Ons systeem staat garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. Ook hebben de panelen een zeer hoge infrarode afstraling. De mooie vormgeving van de panelen zorgt ervoor dat een paneel altijd een echte aanwinst is voor de ruimte.

Een infrarood paneel is een zuinige en snelle manier van elektrisch verwarmen. De panelen worden gemaakt met het oog op milieu en duurzaamheid. De panelen zijn milieuvriendelijk (ROHS) en goedkoop in aanschaf. Er is geen sprake van onderhoudskosten wanneer u kiest voor verwarmingspanelen van Leranti. U kunt dankzij de panelen heel eenvoudig de temperatuur per ruimte instellen. De panelen zorgen voor een aangenaam en behaaglijk binnenklimaat. De panelen zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden van de infrarood verwarmingspanelen van Leranti? Of heeft u misschien een vraag over onze producten? We vertellen u graag hoe u de panelen kunt toepassen in uw woning. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u een vraag heeft. We horen graag van u hoe we u bij Leranti van dienst kunnen zijn als het gaat om duurzame, elektrische verwarming!

Loading quick view