(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Verwarmingspaneel online kopen?

Bent u op zoek naar een verwarmingspaneel waarmee u een ruimte op een slimme en snelle manier kunt verwarmen? Wilt u een verwarmingspaneel aanschaffen dat betaalbaar is in aanschaf en dat een lange levensduur heeft? Kies dan voor een verwarmingspaneel van Leranti. Wij bieden u infrarood verwarmingspanelen van de hoogste kwaliteit. Infrarood zorgt voor een aangename warmte. Met het verwarmingspaneel kunt u heel eenvoudig de temperatuur per ruimte regelen. Een verwarmingspaneel kan heel goed worden toegepast in een badkamer maar is ook geschikt voor andere ruimtes. We vertellen u graag meer over de unieke eigenschappen van een infrarood verwarmingspaneel.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Een verwarmingspaneel van Leranti

Op zoek naar een verwarmingspaneel? Bij Leranti hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van infrarood verwarmingspanelen. Onze verwarmingspanelen zijn van de hoogste kwaliteit. De panelen hebben een lange levensduur. Gedurende deze levensduur blijft het vermogen gelijk, het neemt niet af. Voor een verwarmingspaneel van hoogwaardige kwaliteit bent u bij Leranti aan het juiste adres! Ons systeem staat garant voor zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. De panelen zijn bovendien heel makkelijk en snel te installeren. Ook zijn de panelen volledig aan te passen naar uw wensen! De panelen hebben een zeer hoge infrarode afstraling. Al deze eigenschappen zijn verpakt in een mooi design. Een verwarmingspaneel is zo echt een aanwinst en een blikvanger voor uw ruimte!

Een duurzaam verwarmingspaneel

Kiest u voor een infrarood verwarmingspaneel, dan kiest u voor een duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden we heel belangrijk bij de productie en bij het ontwerp van onze verwarmingspanelen. Een verwarmingspaneel van Leranti is milieuvriendelijk (ROHS). Een verwarmingspaneel biedt u bovendien ook andere voordelen. Zo kunnen eventuele vochtproblemen in een sanitaire ruimte bijvoorbeeld worden verminderd met een infrarood paneel. Ook kunnen vochtproblemen volledig verdwijnen. Daarnaast zorgt een infrarood paneel ervoor dat er minder bacteriën in de lucht aanwezig zijn, dankzij de beperkte luchtcirculatie. Een infrarood paneel zorgt er op deze manier niet alleen voor dat het behaaglijk warm kan worden in een ruimte, maar ook dat de hygiëne van een ruimte verbeterd wordt.

Bent u enthousiast over deze zuinige en duurzame manier van elektrisch verwarmen? Denkt u er over om een infrarood verwarmingspaneel van Leranti aan te schaffen? U zult er geen spijt van krijgen! Dankzij de lange levensduur van onze producten heeft u nog vele jaren plezier en profijt van een Leranti paneel. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!

Loading quick view