(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Spiegelverwarming in de badkamer

Op zoek naar een spiegelverwarming voor in de badkamer? Zoekt u naar een manier waarop u ervoor kunt zorgen dat de spiegel in de badkamer niet meer zal beslaan als de douche aangestaan heeft? Het kan vervelend zijn als de spiegel beslagen is op het moment dat u de spiegel graag wilt gebruiken. U moet de spiegel dan eerst droog maken of wachten tot de condens weer verdwenen is. Gelukkig is het mogelijk om er op een makkelijke manier voor te zorgen dat de spiegel niet zal beslaan als de douchte aangestaan heeft. Door de spiegel te verwarmen voorkomt u condens op de spiegel, waardoor de spiegel niet zal beslaan. U kunt hierdoor altijd de spiegel direct gebruiken, wat het gebruiksgemak van de badkamer of andere vochtige ruimte ten goede zal komen. Bij Leranti B.V. zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Onze systemen zijn zeer betrouwbaar en hebben een lange levensduur. U kunt vele jaren van onze speigelverwarming genieten!

Ontdek onze collectie

De spiegelverwarming van Leranti B.V.

In ons assortiment vindt u speciale spiegelverwarming: de Leranti® Mirror. Dit is de spiegel variant van de Leranti® infrarood verwarmingspanelen. De Leranti® Mirror is een prachtige spiegelverwarming die echt een aanwinst is voor uw badkamer. Tijdens de levensduur van de Leranti® Mirror zal er geen vermogen verloren gaan. Ons systeem staat altijd garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. De Leranti® verwarmingspanelen zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit!

Duurzame spiegelverwarming

Misschien vraag u zich af of de Leranti® Mirror wel zuinig is in energiegebruik. Het verwarmen met infrarood is een hele zuinige en duurzame manier van elektrisch verwarmen. De Leranti® Mirror is ook zuinig in gebruik én heeft een zeer lange levensduur. Kwaliteit staat bij ons voorop, naast duurzaamheid. Onze verwarmingspanelen zijn milieuvriendelijk (ROHS). Bij Leranti B.V. bieden we infrarood panelen aan van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd hoe de Leranti® Mirror precies werkt? Wilt u weten wat de specificaties zijn van dit product? Of heeft u misschien nog vragen over de precieze werking van infrarood verwarming? We vertellen u bij Leranti B.V. graag hoe deze manier van spiegelverwarming precies werkt. Ook geven we u graag meer informatie over de Leranti® Mirror of over onze andere infrarood producten. Kies voor de Leranti® Mirror en geniet van het gemak van spiegelverwarming. Als u eenmaal spiegelverwarming heeft, dan wilt u nooit meer zonder. Ontdek alle eigenschappen en voordelen van de Leranti® Mirror op onze website en laat ons weten als u vragen heeft! 

Loading quick view