Spiegelverwarming online kopen

Bent u op zoek naar een spiegelverwarming voor in uw toilet of voor in uw badkamer? Bij Leranti B.V leveren wij u diverse soorten en maten van spiegelverwarming. Op onze website bieden wij u diverse mogelijkheden. Het grote voordeel aan een spiegelverwarming in uw badkamer is dat er geen condens op uw spiegel achterblijft als u uw spiegel aanzet. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment uw spiegel gebruiken zonder condens! Wij bieden met ons verwarmingssysteem de snelste opwarmtijd. Ons spiegelverwarmingssysteem staat garant voor een zeer snelle en gelijkmatige opwarming van de spiegelpanelen. Een spiegelverwarming van Leranti B.V is voor u dé uitkomst voor het tegengaan van condens op uw spiegel in uw badkamer. Heeft u interesse in ons aanbod spiegelverwarming? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Onze Producten

Draaithermostaat BPT010

Vanaf: €50,00

Onze Producten

Leranti® IH

Vanaf: €849,00

Onze Producten

Leranti® Easy

Vanaf: €299,00

Onze Producten

Leranti® HTP

Vanaf: €365,00
Vanaf: €345,00

Onze Producten

Leranti® Floor Mount

€59,00

Onze Producten

Leranti® IW

Vanaf: €139,00

Voordelen van spiegelverwarming

Een spiegelverwarming in uw badkamer of toilet heeft diverse voordelen. Zo bieden wij u een comfortabel binnenklimaat in elke gewenste ruimte. Zo krijgt u ook warme handen en voeten door een zeer snelle opwarming van de ruimte. U kunt in elke ruimte uw temperatuur zelf regelen. Onze verwarmingssystemen zijn erg zuinig en hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast kunnen wij ons systeem aanpassen aan uw wensen. U kunt uw spiegelverwarming gemakkelijk en snel installeren, dit kunt u zelf doen maar onze monteurs staan ook graag voor u klaar. Onze systemen beperken de vochtproblemen of gaat deze volledig tegen. Zo zorgen onze systemen voor veel minder bacteriën in de lucht door beperking van de luchtcirculatie die onze verwarmingssystemen u bieden.

Spiegelverwarming van Leranti B.V.

Heeft u interesse in onze aangeboden spiegelverwarmingssystemen? Onze medewerkers van Leranti B.V staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Leranti B.V heeft meer dan 20 jaar ervaring in warmte techniek.

Wij bieden u warmtepanelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Kwaliteit, milieuvriendelijk (ROHS) en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria waaraan deze componenten moeten voldoen. Leranti B.V heeft een duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen ontwikkeld. Wij bieden u ook een zeer lange levensduur van zeer betrouwbare systemen. Door onze duurzaamheid leiden onze systemen niet tot vermogensverlies van de levensduur. Wij maken infrarood verwarmingssystemen van de hoogste kwaliteit met een zeer hoge infrarood afstraling en dat alles met een mooi strak design. Leranti B.V heeft lage aanschafkosten en hanteert geen onderhoudskosten.