(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

IR verwarming online kopen

Bent u op zoek naar IR verwarming voor uw badkamer, toilet, keuken of voor een andere ruimte in uw woning of in uw pand? Dan bent u bij Leranti B.V aan het juiste adres! IR verwarming is een gezonde en zuinige manier van verwarmen in uw woning of pand. IR verwarming is ook een goedkopere manier om uw pand of woning te verwarmen. IR verwarming is een stralingswarmte zonder schadelijke straling. Uw woning of pand verwarmen door middel van infrarood verwarming is een goede oplossing als u duurzaam, veilig en comfortabel wilt verwarmen. Infrarood verwarming biedt u diverse voordelen, zoals een comfortabel binnenklimaat en zeer snelle opwarming van de ruimte. Daarnaast zijn de warmtesystemen zeer zuinig in verbruik.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Voordelen van IR verwarming

Infrarood verwarming kent veel voordelen. Niets is vervelender dan dat u met koude handen en voeten op uw kantoor of in uw woning bezig bent. Infrarood verwarming biedt u door de verwarmingspanelen een comfortabel binnenklimaat. U kunt de temperatuur per ruimte regelen. Mede door de infraroodstralingen heeft u veel minder last van bacteriën in de lucht door de werking van de luchtcirculatie. Daarnaast beperken wij de vochtproblemen in de ruimte waar u uw warmtepanelen heeft opgehangen door middel van ons infraroodsysteem. Onze warmtesystemen zijn gemakkelijk en snel te installeren. Daarnaast hebben wij onze warmtesystemen zo ontwikkeld dat onze systemen een zeer lange levensduur hebben. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw wensen aan ons door te geven, zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen met het samenstellen van uw warmtesysteem. Leranti B.V biedt u lage aanschafkosten en wij rekenen geen onderhoudskosten.

IR verwarming van Leranti

De verwarmingssystemen van Leranti B.V staan garant voor een zeer snelle en gelijkmatige opwarming van de verwarmingspanelen. Onze infrarood panelen en warmtepanelen zijn frameless. Dat betekent dat er geen lelijk frame om het paneel zit. Daarnaast zorgt een hoogwaardige poedercoat voor een prachtige strakke afwerking. Onze systemen staan garant voor een lange levensduur van een zeer betrouwbaar systeem. Leranti B.V verwarmingssystemen hebben geen vermogensverlies over de levensduur. Wij bieden u infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit.

Leranti B.V. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring in de warmte techniek. Leranti® infrarood panelen zijn warmtepanelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Milieu-vriendelijk (ROHS), kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria waaraan deze componenten moeten voldoen.

Loading quick view