(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Infrarood paneel online kopen?

Op zoek naar een infrarood paneel? U zoekt een slimme, snelle en duurzame manier van elektrisch verwarmen. U wilt een ruimte snel behaaglijk warm laten worden en u wilt eenvoudig de temperatuur per ruimte kunnen regelen. U zoekt een manier van verwarmen die duurzaam is en die een lange levensduur heeft. U bent op zoek naar een manier van verwarmen met weinig onderhoud. Een infrarood paneel is dan een ideale optie voor u. Infrarood panelen zorgen voor een aangename warmte. De panelen warmen snel op en zijn zuinig en duurzaam. De panelen zijn geschikt voor meerdere ruimten en kunnen bijvoorbeeld heel goed worden toegepast in een badkamer. Wilt u meer weten over deze manier van verwarmen? We vertellen u graag meer!

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Een infrarood paneel van Leranti

Leranti is specialist op het gebied van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. De infrarood panelen die wij bieden zijn van de hoogste kwaliteit. Ons systeem staat garant voor zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. We bieden u panelen met de snelste opwarmtijd. De panelen van Leranti hebben een zeer hoge infrarode afstraling. Alle eigenschappen van onze infrarood panelen zijn bovendien verpakt in een mooi design. Een infrarood paneel van Leranti is zo een echte blikvanger in de ruimte.

Een infrarood paneel is laag in aanschafkosten. Ook is er geen sprake van onderhoudskosten. Het is zo een zuinige en duurzame manier van elektrisch verwarmen. De panelen van Leranti zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onze betrouwbare systemen hebben een zeer lange levensduur. Gedurende deze levensduur zal er geen vermogensverlies optreden. Bij de productie van de panelen staat bij Leranti kwaliteit en duurzaamheid centraal. De panelen zijn bovendien milieuvriendelijk (ROHS).

Een infrarood paneel aanschaffen

Een infrarood paneel kan in verschillende soorten ruimten worden toegepast. De panelen zijn eenvoudig en snel te installeren. Plaatst u een paneel in uw badkamer, dan zorgt het paneel er niet alleen voor dat de ruimte behaaglijk warm kan worden gemaakt. Het zorgt er ook voor dat eventuele vochtproblemen minder worden, of zelfs helemaal verdwijnen. Ook zorgt de beperking van de luchtcirculatie ervoor dat het aantal bacteriën in de lucht minder wordt. Een infrarood paneel zorgt zo niet alleen voor een behaaglijke warmte maar ook voor een betere hygiëne van de ruimte. Wilt u graag een infrarood paneel aanschaffen of heeft u misschien nog een vraag? Laat het ons dan weten. We horen graag van u!

Loading quick view