Contact & Over Ons

Contact OpnemenAdres
LerantiⓇ Showroom
Dorpsstraat 18B
5308 KC Aalst (Zaltbommel)
Nederland

–De showroom is op afspraak te bezoeken–

Telefoon
(+31) 0418-745092

E-mail
sales@leranti.nl

Bedrijfsgegevens
KvK-nr.: 61727040 | BTW-nr.: NL854463690B01

Terugbelverzoek

Over Leranti®

Wie zijn wij?

Leranti B.V. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmte techniek in de installatie- en bouw sector  is eind 2014 een volledig in Nederland gefabriceerde lijn van infrarood verwarming gelanceerd onder het merk Leranti®. Leranti B.V. produceert naast de bekende Leranti® infrarood panelen ook Industriële heaters voor het verwarmen van (grote) hallen en verwarming voor kerken in de vorm van kerkbank verwarming of heaters.

Kwaliteit

Leranti® infrarood panelen zijn warmtepanelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd. De gebruikte componenten worden gemaakt en gefabriceerd in Europa of de VS. Kwaltiteit, milieu-vriendelijk (ROHS) en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria waaraan deze componenten moeten voldoen.

Zuinige elektrische verwarmingspanelen

De Leranti® infrarood panelen hebben een zeer snelle opwarming en een uiterst hoge afstraling. De product specifieke eigenschappen van Leranti® infrarood panelen in combinatie met de unieke verwarmingseigenschap van infraroodverwarming maakt van Leranti® infraroodverwarming een uiterst zuinige manier van elektrisch verwarmen.

Design Leranti® infrarood panelen

Daarnaast is vormgeving van deze warmtepanelen ook bijzonder belangrijk. De warmtepanelen hebben een prachtig design en zijn verkrijgbaar in vele lengte en breedte maten.

Kortom met Leranti infraroodverwarming heeft u…
The best infrared you can get!