(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Bedrijfshal verwarming nodig?

Bent u op zoek naar bedrijfshal verwarming? Wij bieden u verschillende soorten systemen aan om uw bedrijfshal optimaal te verwarmen. Zo beschikt Leranti B.V over diverse infrarood panelen. Denkt u aan hoge temperatuur panelen, spiegel panelen, easy panelen, systeemplafond systemen en industriële panelen. Onze systemen staan garant voor een zeer snelle en gelijkmatige opwarming van de infrarood panelen. Wij bieden u infrarood verwarming aan van de hoogste kwaliteit en met de snelste opwarmtijd. De panelen van Leranti B.V geven u een zeer lange levensduur op onze betrouwbare systemen. Daarnaast heeft u geen vermogensverlies over de levensduur van uw panelen. Voor een bedrijfshal verwarming bent u bij ons aan het juiste adres! De warmte panelen van Leranti zijn frameless! Dat wil zeggen dat wij onze panelen netjes en strak afwerken met een mooi design zonder een lelijk frame. Daarnaast zorgt een hoogwaardige poedercoat voor een prachtige strakke afwerking.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Over Leranti B.V.

Op zoek naar de specialist op het gebied van bedrijfshal verwarming? Leranti B.V. biedt de ultieme oplossing voor uw bedrijfshal verwarming. Leranti B.V is gevestigd in het mooie dorpje Aalst in de provincie Gelderland. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de warmte techniek. Leranti B.V. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Onze infrarood panelen zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit. Wij werken met criteria waaraan onze componenten aan moeten voldoen. Dat zijn kwaliteit, milieuvriendelijk (ROHS) en duurzaamheid. De infrarood panelen van Leranti B.V zijn zeer duurzaam en bieden u een zuinige manier van elektrisch verwarmen.

Bedrijfshal verwarming kent vele voordelen

Een bedrijfshal verwarmen door middel van de systemen van Leranti B.V biedt u vele voordelen. Doordat wij werken met de beste materialen zijn wij in staat u een comfortabel binnenklimaat aan te bieden. Daarnaast geven onze infrarood panelen een snelle opwarming van de gewenste ruimte en krijgt u snel warme voeten en handen. U kunt zelf de temperatuur regelen per ruimte. Door onze infrarood panelen krijgt u veel minder bacteriën in de lucht door beperking van de luchtcirculatie, hierdoor verdwijnen vochtproblemen volledig. Bij Leranti B.V heeft u lage aanschafkosten, de systemen zijn gemakkelijk en snel te installeren, onze systemen hebben een lange levensduur en zijn zeer zuinig. Daarnaast heeft u geen onderhoudskosten en kunnen wij uw gewenste warmtepanelen geheel aan uw wensen aanpassen.

Heeft u interesse in onze aangeboden systemen met betrekking tot het verwarmen van uw bedrijfshal? Of heeft u interesse in onze andere aangeboden producten? U kunt ons altijd telefonisch en per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Loading quick view