(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Waarom Leranti® infrarood panelen –  warmte panelen

Leranti® infrarood panelen – warmte panelen staan ten opzichte van de concurrentie op een eenzame hoogte als het gaat om zuinig verwarmen, duurzaamheid en design.

Bent u op zoek naar warmte panelen die duurzaam en zuinig zijn? Dan bent u bij Leranti aan het juiste adres! Leranti is specialist op het gebied van hoogwaardige infrarood verwarming. We ontwerpen en produceren infrarood warmte panelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. We maken warmte panelen die milieuvriendelijk (ROHS) zijn. De warmte panelen hebben een zeer snelle opwarmtijd waardoor u een warmte snel behaaglijk warm kunt maken. Nooit meer koude handen en voeten als u in een ruimte bent met warmte panelen!

Snelheid!

Leranti® infrarood panelen – warmte panelen zijn extreem snel in het opwekken van warmte. Binnen 2-3 minuten is de nominale warmte paraat en wordt de energie de ruimte ingestraald. Hiermee is een Leranti® infrarood paneel al zeker 4-8 minuten sneller dan de snelste concurrent. Met meer dan 20-25 schakel momenten per dag, in een thermostaat geregelde ruimte, bespaart u met Leranti® infrarood verwarming tot wel 20-30% energie ten opzichte van concurrerende merken. Voor een gemiddelde woonkamer betekend dit al snel een besparing van €350,- – €400,- per jaar enkel op de stroomkosten!

Met Leranti® infrarood panelen – warmte panelen ben u verzekerd van snelle en comfortabele infraroodverwarming waar en wanneer u dat wilt. Leranti® infraroodpanelen worden ontworpen en gefabriceerd in Nederland. Leranti® infrarood panelen zijn voorzien van het unieke Lerinox™ verwarmingselement welke zorgt voor een razendsnelle verspreiding van de gegenereerde warmte in het infaroodpaneel.

Leranti® design

Design Leranti®

Leranti® infrarood panelen– warmte panelen zijn frameless wat betekend dat er geen lelijk frame om het paneel zit. Daarnaast zorgt een hoogwaardige poedercoat voor een prachtige strakke afwerking.

Lerinox™ verwarmingselement 

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van warmte opwekking is het door ons zelf ontwikkelde Lerinox™ verwarmingselement. Lerinox™ heeft als voordeel dat Leranti® infrarood panelen veel sneller reageren dan concurrerende merken. Binnen 2-3 minuten is de nominale temperatuur van 60-70⁰C bereikt en geeft het paneel zijn energie af aan de ruimte. Afhankelijk van de eindtemperatuur van het gekozen paneel is deze temperatuur binnen 5-8 minuten bereikt.

Hierdoor kunt u niet alleen snel genieten van de heerlijke infrarode warmte straling, maar zorgt deze snelheid in een temperatuur geregelde ruimte voor een fikse besparing op de energie kosten t.o.v. concurrerende merken.

Lerinox™ – Techniek uit de automotive

Naast snelheid is ook de in de automotive industrie bewezen betrouwbaarheid van meer dan 25 jaar op zowel het vermogensrendement als de levensduur van een Lerinox™ verwarmingselement een belangrijke argument om te kiezen voor Leranti® infrarood panelen. Deze betrouwbaarheid komt voornamelijk door de combinatie van een zeer hoogwaardige roestvrijstalen (316L) vezel draad en een uiterst duurzame coating.

warmte paneel

Leranti Easy infrarood verwarming woonkamer keuken
infrarood panelen infrarood warmte panelen

Ontdek onze collectie

Waarom de warmte panelen van Leranti?

warmte panelenBij Leranti hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. We maken warmte panelen van de hoogste kwaliteit. Onze betrouwbare systemen hebben een zeer lange levensduur. Gedurende de levensduur verandert er niets aan het vermogen van de warmte panelen, deze blijft hetzelfde en neemt niet af. De warmte panelen van Leranti hebben een zeer hoge infrarode afstraling. Ook zijn de panelen op een mooie manier vormgegeven, waardoor een paneel altijd een aanwinst is voor de ruimte. U kunt dankzij de panelen heel eenvoudig de temperatuur per ruimte regelen. Ook kunnen de panelen volledig worden aangepast aan uw wensen. De warmte panelen van Leranti zijn panelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Wilt u panelen in een ruimte laten plaatsen? De panelen zijn zeer eenvoudig en snel te installeren. Zo kunt u altijd snel een ruimte elektrisch verwarmen!

Warmte panelen van Leranti aanschaffen

De warmte panelen van Leranti zijn goedkoop in aanschaf. Van onderhoudskosten is geen sprake. U heeft er na de aanschaf geen omkijken meer naar. Dankzij de lange levensduur van onze producten kunt u vele jaren genieten van de voordelen van de infrarood warmte panelen. De warmte panelen zijn geschikt voor verschillende ruimtes. Zo kunnen de panelen bijvoorbeeld geplaatst worden in een badkamer. Hier dragen ze niet alleen bij aan een prettig en behaaglijk binnenklimaat, maar ook aan de hygiëne van een ruimte. Door de beperkte luchtcirculatie is er namelijk minder sprake van bacteriën in de lucht. Ook kan een warmte paneel ervoor zorgen dat eventuele vochtproblemen in een sanitaire ruimte worden verminderd of worden opgelost. Zo zorgt een warmte paneel er niet alleen voor dat de ruimte snel warm is maar biedt het ook volop andere voordelen.

Wilt u meer weten over de producten van Leranti? Of heeft u misschien een vraag over infrarood verwarming? Laat het ons dan weten. We geven u graag meer informatie over deze slimme manier van elektrische verwarming!

Loading quick view