(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Verzendkosten

Bestelt u bij Leranti via de webshop? Dan betaalt u bij ons geen verzendkosten!

Info over verzending

Leranti maakt gebruik van een eigen logistieke dienstverlener. Op uw orderbevestiging treft u aan wanneer u de producten mag verwachten. De dag vooraf aan de levering wordt er een mail aan u verzonden met daarin een track & trace code. Kan het product uiteindelijk niet bezorgd worden, dan kunt u met de bezorgdienst een afspraak maken voor een 2e levering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales (tel. 0418-745092 / email: sales@leranti.nl)

Levering en uitvoering

Leranti zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van de bestelling.
Als plaats van levering geldt het adres dat u aan ons kenbaar heeft gemaakt.  Op uw orderbevestiging treft u de levertijd van de door u bestelde producten aan. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, zal Leranti geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
In geval van ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk (binnen 7 werkdagen), doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, terugbetalen.
Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Leranti zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten.
Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Contact

Email: sales@leranti.nl

Telefoonnummer: 0418-745092

Telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag, Zondag en feestdagen: niet bereikbaar

Loading quick view