Verwarming infrarood online kopen

Op zoek naar een duurzame verwarming infrarood? Bent u op zoek naar een fijne en duurzame manier om uw badkamer of toilet te verwarmen? Met verwarming infrarood krijgt u nooit meer koude handen of voeten. Onze infrarood verwarmingssystemen zorgen voor een comfortabel klimaat in uw badkamer en toilet. Daarnaast zorgen onze verwarmingssystemen voor een duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen. Heeft u interesse in infrarood verwarming voor uw badkamer of toilet? Leranti B.V is voor u hét adres voor infrarood verwarmingssystemen. Wij bieden u verschillende producten aan in onze winkel en op onze website. U kunt op afspraak onze winkel bezoeken! Daarnaast zijn wij altijd per e-mail en telefonisch te bereiken.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Onze Producten

Draaithermostaat BPT010

Vanaf: €50,00

Onze Producten

Leranti® IH

Vanaf: €849,00

Onze Producten

Leranti® Easy

Vanaf: €299,00

Onze Producten

Leranti® HTP

Vanaf: €365,00
Vanaf: €345,00

Onze Producten

Leranti® Floor Mount

€59,00

Onze Producten

Leranti® IW

Vanaf: €139,00

Verwarming infrarood bij Leranti B.V.

Op zoek naar een specialist op het gebied van verwarming infrarood? Leranti B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring in de warmte techniek. Onze infrarood panelen zijn warmtepanelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Bij ons staat kwaliteit, milieuvriendelijk (ROHS) en duurzaamheid voorop! Dit zijn de belangrijkste criteria waaraan deze componenten moeten voldoen. De infrarood verwarmingssystemen zijn zeer duurzaam en hebben een zuinige manier van elektrisch verwarmen. Infrarood zorgt voor een aangename warmte in uw gewenste ruimte.

Onze systemen staan garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. De panelen hebben geen vermogensverlies over de levensduur. Kortom: een duurzame oplossing voor verwarming infrarood. Wij bieden u een zeer lange levensduur van onze systemen met een zeer betrouwbaar systeem. Wij bieden u infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit en met de snelste opwarmtijd. Leranti B.V heeft een zeer hoge infrarode afstraling en dat alles met een mooi strak design. De warmtesystemen van Leranti B.V zijn eenvoudig te installeren. De panelen zijn goedkoop in aanschaf en hebben geen onderhoudskosten. Ons systeem staat garant voor zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen.

Interesse in infrarood verwarming?

Heeft u interesse in onze aangeboden infrarood verwarmingssystemen? Wilt u een fijne warmte in uw badkamer of uw toilet? Met de infrarood verwarmingspanelen van Leranti B.V bent u verzekerd van een kwalitatief goed verwarmingssysteem! Onze systemen zijn gemakkelijk te monteren en hebben een strak design. Wilt u meer weten over onze aangeboden warmtesystemen of heeft u interesse in één van onze andere producten? Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij staan u graag telefonisch te woord of per e-mail. U kunt op afspraak onze winkel bezoeken. Wij horen het graag als wij iets voor u kunnen betekenen!