(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

IR panelen online kopen

Zoekt u IR panelen voor uw kantoorpand of voor uw woning? Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw ruimte te verwarmen? Heeft u geen zin in koude voeten en handen? Dan bent u bij Leranti B.V aan het juiste adres! De IR panelen van Leranti zijn eenvoudig en snel te monteren. Uw badkamer, toilet, slaapkamer of kantoorpand is snel te verwarmen met de IR panelen van Leranti. Wij bieden u een duurzame manier aan om uw ruimte verwarmen. Daarnaast zijn onze infrarood panelen milieuvriendelijk (ROHS). Leranti B.V. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen.
Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring in de warmte techniek aan. Leranti® infrarood panelen zijn warmtepanelen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Kwaliteit, milieu-vriendelijk (ROHS) en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria waaraan deze componenten moeten voldoen. Het gebruikmaken van Infrarood panelen is een zeer duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

De voordelen van IR panelen

De IR panelen van Leranti zijn snel en eenvoudig te installeren. Daarnaast staat ons systeem garant voor zeer snelle en gelijkmatige opwarming van de infrarood panelen. De aanschafkosten bij Leranti zijn laag en onze panelen brengen geen onderhoudskosten met zich mee. Wij bieden u een zeer lange levensduur met zeer betrouwbare systemen. Onze infraroodsystemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen u jarenlang plezier van de infrarood panelen. Naast de zeer snelle opwarmtijd worden vochtproblemen in bijvoorbeeld uw badkamer direct verholpen en zelfs voorkomen! Daarnaast zorgt de beperking van luchtcirculatie ervoor dat er minder bacteriën in de lucht aanwezig zijn.

Over Leranti B.V

U bent voor verschillende verwarmingssystemen op de juiste plaats bij Leranti B.V. Wij bieden u diverse soorten verwarmingssystemen aan. Denkt u aan Easy panelen, Hoge Temperatuur panelen, Mirror (spiegel) panelen, Systeemplafond panelen en industriële panelen. Naast onze aangeboden panelen hebben wij ook verschillende accessoires in ons assortiment. Leranti B.V heeft verschillende verkooppunten. Wij zitten door heel het land!

Partner worden?

Leranti B.V merkt dat de markt van de infrarood verwarming alsmaar doorgroeit. Wij zijn daardoor altijd op zoek naar nieuwe partners in Nederland, maar ook in België. Heeft u interesse om onze Leranti®producten op te nemen in uw assortiment en wilt u de service bieden die bij deze hoogwaardige producten horen? Dan willen wij u vragen of u contact met ons op wilt nemen. Wij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Loading quick view