(+31) 0418-745092Meer informatie?
Gratis VerzendingVanaf €150

Infraroodpanelen online kopen?

Op zoek naar moderne infraroodpanelen? Bent u op zoek naar een duurzame en snelle manier van verwarmen? Wilt u een ruimte elektrisch verwarmen met verwarmingspanelen? Zoekt u een manier van verwarmen die lang mee gaat en waar u geen omkijken naar heeft? Dan bieden we u bij Leranti dé oplossing. Met infraroodpanelen van Leranti kunt u heel eenvoudig een warmte elektrisch verwarmen. Een ruimte is snel opgewarmd als u gebruik maakt van de infraroodpanelen van Leranti. Het is een duurzame manier van verwarmen. Ook zijn de infraroodpanelen milieuvriendelijk (ROHS). Bij Leranti bieden we infraroodpanelen van de hoogste kwaliteit!

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Waarom infraroodpanelen?

Als u kiest voor infraroodpanelen dan levert dit u veel voordelen op. Zo zijn de infraroodpanelen van Leranti bijvoorbeeld heel snel en eenvoudig te installeren. Zijn de infraroodpanelen eenmaal geïnstalleerd? Dan heeft u er geen omkijken meer naar. De infraroodpanelen hebben namelijk een zeer lange levensduur, maar brengen geen onderhoudskosten met zich mee. De aanschafkosten zijn laag. U heeft vele jaren plezier en profijt van de infraroodpanelen! De panelen zorgen voor een behaaglijke warmte in de ruimte. De temperatuur is eenvoudig per ruimte te regelen.

Infraroodpanelen kunnen uitstekend toegepast worden in een badkamer. Hier zorgen de panelen niet alleen voor een behaaglijke warmte maar bieden ze u nog meer voordelen. Zo worden vochtproblemen minder door infraroodpanelen, of verdwijnen ze helemaal. Ook zorgt de beperking van luchtcirculatie ervoor dat er veel minder bacteriën in de lucht aanwezig zijn. De infraroodpanelen van Leranti zijn zo heel geschikt om bijvoorbeeld een badkamer te verwarmen. De panelen hebben de snelste opwarmtijd. Ook hebben ze een zeer hoge infrarode afstraling. Daarnaast zien de panelen er dankzij het mooie design ook nog eens prachtig uit. Een echte aanwinst voor de ruimte!

Infraroodpanelen van Leranti

Leranti B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in warmtetechniek. Onze panelen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ons systeem staat garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. Er is geen vermogensverlies over de levensduur. Dankzij de lange levensduur zult u nog vele jaren plezier hebben van de infraroodpanelen van Leranti!

Bent u benieuwd naar alle eigenschappen en voordelen van de infraroodpanelen van Leranti? Bent u nieuwsgierig geworden naar de panelen en wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op. We geven u graag antwoord op uw vragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen! 

Loading quick view
Whatsapp met ons!
1
Meer informatie? Whatsapp ons!
Hallo, ik heb meer informatie nodig. Kunnen jullie mij helpen?