Infrarood verwarmingspaneel online kopen?

Heeft u infrarood verwarmingspanelen nodig? Wilt u graag een ruimte elektrisch verwarmen? En wilt u daarom graag infrarood verwarmingspanelen aanschaffen? Bij Leranti hebben we de infrarood verwarmingspanelen die u zoekt. Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Deze panelen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Infrarood zorgt voor een aangename warmte. De temperatuur kan dankzij infrarood verwarmingspanelen eenvoudig per ruimte worden geregeld. De infrarood verwarmingspanelen van Leranti zijn een slimme en duurzame manier van elektrisch verwarmen. 

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Vanaf: €50,00

Onze Producten

Leranti® IH

Vanaf: €849,00

Onze Producten

Leranti® Easy

Vanaf: €299,00

Onze Producten

Leranti® HTP

Vanaf: €365,00
Vanaf: €345,00

Onze Producten

Leranti® Floor Mount

€59,00

Onze Producten

Leranti® IW

Vanaf: €139,00

Waarom infrarood verwarmingspanelen?

Het gebruik van infrarood verwarmingspanelen levert u verschillende voordelen op. Zo is een ruimte snel opgewarmd dankzij een snelle opwarmtijd. Ook staat ons systeem garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van de panelen. De panelen zijn geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Zo kunnen infrarood verwarmingspanelen bijvoorbeeld heel goed worden gebruikt in sanitaire ruimtes. Hier zorgen ze niet alleen voor warmte maar ook voor een betere hygiëne in de ruimte. Dankzij de beperking van luchtcirculatie zitten er namelijk minder bacteriën in de lucht. Ook kunnen eventuele vochtproblemen dankzij een infrarood verwarmingspaneel worden verminderd.

De infrarood verwarmingspanelen van Leranti zijn voordelig in aanschaf en goedkoop in onderhoud. Er is namelijk geen sprake van onderhoudskosten. De panelen zijn zeer eenvoudig en snel te installeren. De panelen hebben een zeer lange levensduur. Gedurende deze levensduur blijft het vermogen van de infrarood verwarmingspanelen gelijk, het vermogen neemt niet af in de loop der jaren. De panelen hebben een zeer hoge infrarode afstraling. Tot slot hebben de panelen een mooi design, waardoor het echte blikvangers zijn in de ruimte!

Infrarood verwarmingspanelen aanschaffen

Met de infrarood verwarmingspanelen van Leranti haalt u kwaliteit in huis. Dankzij de lange levensduur van onze producten zult u nog vele jaren kunnen genieten van alle voordelen van infrarood verwarming. Onze panelen zijn milieuvriendelijk (ROHS). Kwaliteit en duurzaamheid vinden we heel belangrijk. Bij Leranti hebben we ruim 20 jaar ervaring op het gebied van warmtetechniek. We bieden panelen van de hoogste kwaliteit. Wilt u ook een ruimte op een duurzame en snelle manier kunnen verwarmen? Wilt u nooit meer kouden voeten hebben in de badkamer? En wilt u graag infrarood verwarmingspanelen van Leranti aanschaffen? Neem dan contact met ons op, ook als u misschien nog een vraag heeft over onze infrarood verwarmingspanelen. We vertellen u graag meer over de voordelen en de eigenschappen van infrarood verwarmingspanelen. Ook kunnen wij u precies vertellen hoe u de panelen kunt toepassen. We horen graag van u hoe we u bij Leranti van dienst kunnen zijn op het gebied van elektrisch verwarmen!