Infrarood verwarmen

Wilt u uw huis met infrarood verwarmen? Leranti heeft een uniek systeem ontwikkeld, zodat uw woning of ruimte verwarmd wordt door middel van infrarood licht. Het grote voordeel aan het verwarmen van uw woning of ruimte door middel van infrarood verwarming is dat onze verwarming egaal de gewenste ruimte verwarmt. Het unieke systeem van infrarood verwarmen bij Leranti is een prachtige uitvinding waarbij het verliezen van de warmte in uw woning of ruimte beperkt wordt. Daarnaast zijn de warmte panelen frameless. Hierdoor krijgt uw infrarood verwarming een strakke uitstraling.

infrarood verwarmingspaneel

Ontdek onze collectie

Onze Producten

Draaithermostaat BPT010

Vanaf: €50,00

Onze Producten

Leranti® IH

Vanaf: €849,00

Onze Producten

Leranti® Easy

Vanaf: €299,00

Onze Producten

Leranti® HTP

Vanaf: €365,00
Vanaf: €345,00

Onze Producten

Leranti® Floor Mount

€59,00

Onze Producten

Leranti® IW

Vanaf: €139,00

Voordelen van infrarood verwarmen

Het gebruikmaken van een infrarood verwarming is een gezonde en zuinige manier van het verwarmen van uw gewenste ruimte. Infrarood verwarmen staat garant voor een zeer snelle, gelijkmatige opwarming van uw woning of ruimte. De Leranti infrarood verwarming heeft geen vermogensverlies gedurende de levensduur en geeft een zeer lange levensduur. Hierdoor zijn de verwarmingspanelen zeer betrouwbare systemen. Infrarood verwarmen met onze Leranti systemen biedt u de hoogste verwarmingskwaliteit. De infrarood systemen zorgen voor beperking tot het zelfs volledig verdwijnen van vochtproblemen. Met onze infrarood systemen creëert u een comfortabel binnenklimaat, heeft u heerlijke warme handen en voeten en is de gewenste ruimte zeer snel op temperatuur. Per ruimte is uw temperatuur regelbaar. Doordat onze infrarood verwarmingspanelen een goede luchtcirculatie heeft, ontstaan er minder bacteriën in de lucht.

Zuinig uw woning met infrarood verwarmen?

Heeft u interesse in onze prachtige Leranti infrarood systemen? Wij bieden u zeer hoge infrarood afstraling vanuit een mooi design. De Leranti infrarood systemen bieden u de snelste opwarmtijd. Wij bieden u een prachtige en goedkope manier om uw woning of gebouw te verwarmen. Leranti® infrarood panelen zijn warmtepanelen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wij bieden u lage aanschafkosten en geen onderhoudskosten! U kunt onze infrarood systemen makkelijk en snel installeren. Onze systemen zijn aan uw wensen aan te passen.

Over Leranti B.V

Leranti B.V. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in de warmte techniek. Leranti biedt u de juiste kwaliteit en wij zijn milieuvriendelijk (ROHS). Onze componenten moeten voldoen aan de criteria van duurzaamheid, ROHS en de juiste kwaliteit. Leranti biedt u een zeer duurzame en zuinige manier van elektrisch verwarmen. Heeft u vragen met betrekking tot het infrarood verwarmen van uw woning of gebouw? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.